EN HELT UNIK FISKEDISK

FISK MED MARINADE


Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige typer fisk og marinader. Alt klart til å settes rett i ovnen eller på grillen. Fisken er uten skinn og bein, og er alltid fersk. Alt du trenger å gjøre er å bake fisken i ovnen på 180 grader, i 14-16 minutter (litt avhengig av tykkelsen på fisken).


Vanligvis har vi følgende typer fisk marinert: Torsk, hyse, kveite, laks, og ørret.

FISK UTEN MARINADE


Alltid fersk fisk av høy kvalitet. Det aller meste er noe bearbeidet, ved at skinn og ben er fjernet. Noe er med skinnet på og vi kan alltid bestille det du måtte ønske.

SKALLDYR


Det kan variere hva vi har inne i kjøledisken, grunnet sesong og tilgjengelighet. Ofte er det best å bestille, og da holder vi deg orientert underveis mens vi tar dialogen med leverandørene.

HUSETS FISKEKAKER


80 prosent fisk som vi lager i butikken vår på Kolbotn. 

SALATER OG TILBEHØR


Rekesalat, tunfisksalat (med og uten jalapeño), sildesalater, potetstappe, forkokte grønnsaker og poteter, gresk salat, marinerte poteter/søtpoteter, peppermakrell.

FISH & CHIPS (kun takeaway)


Varm og sprø fish&chips, med fersk fisk, stekt i butikken. Leveres med pommes frites, remulade og coleslaw. 

Fiskehuset 

GJG AS

Orgnr: 998197651


Postadresse:

Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn
Tlf 66 80 90 90