Vår visjon

NY GENERASJON FISKEBUTIKKER

Det hele begynte med en samtale om fiskediskene i nærmiljøet til familien, at nordmenn spiser stadig mindre fisk og viktigst av alt vår egen tro på at det er mulig å snu utviklingen ved å tilby noe annet enn det de etablerte konkurrentene og kjedene hadde. Fersk fisk og skalldyr er det nok av i Norge, så det må nok noe mer til for å overbevise kundene

Hos Fiskehuset finner du alltid fersk sjømat av høy kvalitet, men det er den marinerte fisken som er vår spesialitet. Akkurat det finnes ikke noe annet sted. Skinn og ben fjernet, fisken er marinert og kan gå rett i ovnen på 180 grader i ca 15-17 minutter.  Tilbehør har vi også, bl.a. hjemmelaget potetstappe, forkokte grønnsaker, marinerte poteter/søtpoteter og en kald saus som passer til alle typer fisk med eller uten marinade. Alt dette gjør vi for å  gjøre det enklere å velge fisk, og så kan alle kjøpe hver sin type fisk og kun de mengdene som trengs. 


Vår visjon er å utvikle en helt ny generasjon fiskebutikker, og på den måten utfordre de tradisjonelle fiskediskene. Vi skal gjøre det enklere for alle å velge sjømat til hverdags og fest - og ikke minst hjelpe våre kunder å utvikle et sunnere og mer variert kosthold..

Bak Fiskehuset står en islandsk familie som flyttet til Norge på 90-tallet, og den første butikken ble åpnet på Kolbotn i 2015. I desember 2019 åpnet Fiskehuset Lambertseter og i februar 2020 Fiskehuset Ski.

FERSK SJØMAT TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Fiskehuset 

GJG AS

Orgnr: 998197651


Postadresse:

Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn
Tlf 66 80 90 90